0511-820280

Slippers

Dacht u dat het lopen op slippers verleden tijd is als u podotherapeutische zolen heeft? Dat is niet het geval: ook voor mensen met voetklachten is het lopen op slippers mogelijk. Zo komt u heerlijk luchtig de warme dagen van het jaar door.

Maatwerk slippers

Als u podotherapeutische zolen van ons heeft, dan kunnen we hiervan een kopie maken. Deze gebruiken we voor uw op maat te maken slippers. U kunt uw slippers zelf ontwerpen: er is keuze uit verschillende kleuren en leersoorten. Zo kunt u ze optimaal afstemmen op uw eigen stijl en kleding. Uw podotherapeut van Voetz podotherapie maakt ze vervolgens voor u op maat. 

Comfortabel voetbed

In het voetbed wordt door de podotherapeut van Voetz podotherapie de correctie en drukverdeling van uw voet toegepast. Omdat het voetbed van een dempend materiaal gemaakt is, biedt het veel comfort. De leren schacht wordt om de voet afgepast. Eventuele knokkels, gevoelige plaatsen en drukplekken kunnen daardoor vrijgelegd worden. Ook is het mogelijk om bij afwijkende voetvormen een individuele maatwerkschacht en voetbed te vervaardigen. Alles met het oog op een optimaal comfortabel resultaat! 

Het resultaat?

Comfortabele en moderne slippers met een goed podotherapeutisch voetbed en een leren schacht, waarmee u ook pijnvrij de warme dagen van het jaar doorkomt.

Kindervoet lopen

Slippers

CONTACTGEGEVENS

Prins Bernhardstraat 1a
9251 GJ  Burgum

   0511-820280