0511-820280
Voor deskundig advies én effectief behandelen! ftjuqmwzdemznc28cwzxbw_3721619 vnz9s8vgumapbnmuumfvg_1439984

Voetz podotherapie

In de praktijk van Voetz podotherapie staat de mens centraal. Podotherapie is immers mensenwerk. Voetz podotherapie staat voor een persoonlijke behandeling en begeleiding voor iedereen met voet-gerelateerde klachten.

Pijnvrij bewegen

Kindervoet lopen

In onze praktijk kunt u terecht voor het onderzoeken en behandelen van voetklachten en pijn aan de enkels, knieën, heupen of lage rug. Daarnaast kunnen sporters, kinderen en patiënten met reuma en diabetes mellitus ook bij ons terecht. Samen met u zetten wij de benodigde stappen naar pijnvrij bewegen. We brengen en houden mensen graag in beweging, op een gezonde en pijnvrije manier.

Persoonlijke aandacht

Team Voetz podotherapie

Wij vinden het belangrijk dat we alle tijd en aandacht voor al onze patiënten hebben. U bent bij ons geen nummertje. Juist door die persoonlijke aandacht kunnen we beter uw klacht achterhalen en deze onderzoeken. Onze adviezen zijn oprecht, onze oplossingen zijn maatwerk. Eerlijk en deskundig, precies zoals het hoort.

Kennis en kwaliteit gaan hier hand in hand

Opleiding

Het dagelijks leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We hanteren hoogwaardige apparatuur en behandeltechnieken. Hiermee gaan we voor herstel en verbetering van uw functioneren. Onze moderne praktijk voldoet aan alle inrichtings- en hygiëne-eisen. Voetz podotherapie is gevestigd in het Maxima Centrum in Burgum, Friesland.CONTACTGEGEVENS

Prins Bernhardstraat 1a
9251 GJ  Burgum

   0511-820280